Over mij

FB_IMG_1507488441889Al vanaf mij geboorte ben ik hoog sensitief. Dit is niet altijd even makkelijk geweest, maar voor het werk dat ik nu doe is het absoluut een pluspunt. Ik ben 20 jaar ondernemer geweest en de link met het paranormale lijkt dan ook ver te zoeken. Toch heb ik veel baat bij het ondernemerschap. Ik kan bijvoorbeeld snel oorzaak en gevolg combineren. kan mensen daardoor duidelijk inzicht geven en oplossingen aanreiken zodat de cliënt weer een stap verder komt.

Zelf heb ik weinig met spiritualiteit gehad en ik begrijp de sceptici onder ons dan ook erg goed.

Dat er meer was tussen hemel en aarde dat geloofde ik wel, maar dat dat deze vormen zou aannemen had ik nooit geloofd.

Ik ben er dus niet bewust mee bezig gegaan, het is me overkomen. En toen was ik zo gefascineerd door alles dat er was gebeurd dat ik er meer van wilde weten. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen om me bewust te worden van wat ik allemaal kon en hoe ik dat alles moest gebruiken.

En wat daar uit voortvloeide is deze website en mijn eigen praktijk: ZEN

Het is geweldig om te zien wat dit met mensen kan doen al snap ik soms zelf niet hoe het mogelijk is. De meest sceptische mens is bij mij aan het juiste adres, omdat ik zelf eigenlijk niet anders was. Als ondernemer sta je met beide benen op de grond en moet je toch weinig hebben van onverklaarbare zaken.

Verwacht van mij dan ook geen zweverigheden want zo ben ik stomweg niet. ik zal u zeggen wat ik ervaar en zal mijn uiterste best doen u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

U kunt bij mij komen voor een Reading, een Healing, Reiki,  of een huiszuivering. Ook ben ik een goede motivator en kan mensen weer helderheid en tips geven om de wereld weer positiever te gaan zien.

Renate Leegwater