Healing

Bij een healing combineer ik Reiki, Quantum Touch en mijn spiritualiteit. Met uitzondering van uw hoofd, knieën en voeten raak ik u niet aan. Toch zult u duidelijk ervaren wat ik aan het doen ben, omdat u mijn energie zult waarnemen. Dit voelt u als een tinteling op uw huid als koude of warme stroom in uw lichaam.

Bij deze behandeling kunnen zich soms spirits aandienen met een boodschap voor u. Ik vraag u altijd vooraf of u hiervan op de hoogte gesteld wilt worden, of dat u alleen komt voor een powerboost / healing.

Bij een healing worden door energie blokkades in het lichaam verwijderd en worden afvalstoffen uit het lichaam getransporteerd. Het is dus noodzakelijk om tot 48 uur na de healing veel water te drinken zodat deze afvalstoffen het lichaam ook echt kunnen verlaten.

Ik ervaar ook uw pijnpunten en ga daar met energie en de spirituele wereld mee aan de slag om te proberen uw klachten op te lossen of te verminderen. Mocht u zelf het gevoel hebben dat iets in uw lichaam niet in orde is, zal ik dezelfde punten aantonen zonder informatie vooraf van u te hebben gekregen. Dan voelt u zich waarschijnlijk gesterkt om actie te gaan ondernemen.

7 thoughts on “Healing

  1. ik ben op 27 november 2015 bij Renate geweest, voor zowel een reading als een healing en beide hebben mij zowel geestelijk als lichamelijk geholpen! Mijn moeder is afgelopen juni overleden na een lang ziekte bed, ik heb met haar mogen spreken via Renate en onopgeloste zaken’ tussen mijn moeder en mij verholpen, waardoor ik haar kon loslaten en laten gaan waar zij naar toe moest. Ik ben zeer nuchter in deze dingen, maar Renate kon mij dingen vertellen die niemand wist, ook tijdens de healing zijn mijn banen in het lijf helemaal open gezet waardoor ik meer energie heb, en daar was ik echt aan toe. Door alle omstandigheden nam ik elke avond valeriaan, dit al zo’n 2,5 jaar, elke avond! Vanaf die dag niet meer nodig gehad!!!!!Renate geeft jou wat je op dat moment nodig hebt, je gaat met een beter gevoel, sterkere geest en lichaam weg, dan dat ik binnen kwam! Renate nogmaals BEDANKT!

  2. Voelde me na de sessie heel opgelucht en voelde me of ik de wereld aan kan. Veel water gedronken. De dagen er na was ik erg moe. Nu helemaal niet meer. Het was voor mij heel verhelderend en heb zo alleen maar meer antwoorden gekregen… heb er nu ook echt vrede mee dat er geen contact meer is. Was wel verbaasd dat er zoveel emotie tijdens de sessie los kwam zoals het trillen en het huilen. En dat ik na de sessie echt het gevoel had van het is goed. Je hebt de juiste beslissing gemaakt in het verleden.

  3. Ik was na de behandeling moe en af en toe nog verdrietig maar vooral had ik ook een fijn gevoel. De antwoorden werden een stuk duidelijker waarom de dingen zo gingen. Voel me een stuk lichter en gelukkige en kom zeker nog een keertje terug.
    Renate neemt echt de tijd voor je en geeft je tips mee naar huis.

  4. Ik ben afgelopen week bij Renate geweest, wist niet wat ik moest verwachten maar stond er wel helemaal open voor. Het feit dat ze in haar verhaal over zichzelf verteld hier op haar site, dat ze niet zweverig is klopt helemaal, dat is ook wat mij juist deed beslissen om bij haar een afspraak te maken. Ze stelde me gelijk op mijn gemak en hebben hele goede maar ook zeker fijne gesprekken gehad. De hele behandeling heeft mij echt verrast en door haar zijn nu heel veel puzzelstukjes op zn plek gevallen en daardoor ben ik haar erg dankbaar….
    Ze is een geweldige vrouw, dus mocht je twijfelen…niet doen, gewoon een afspraak maken en ervaar zelf hoe ze je kan helpen op welke manier dan ook!! Renate super bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *