Huiszuivering

Bij een huiszuivering ga ik kijken of er misschien nog oude spirits in uw huis zijn waar u of iemand in de familie (vaak kinderen) last van kunnen hebben.

Dit klinkt allemaal eng, maar zo is het niet. Mochten er spirits in uw huis zitten dan hebben zij vaak een boodschap voor u. Nadat zij deze kenbaar hebben gemaakt(voor u vaak nuttige informatie) dan kan ik deze spirits liefdevol laten vertekken.

Hier een praktijkvoorbeeld:

Ik werd benaderd door een moeder van een meisje van 10. Zij durfde haar hele leven al niet alleen naar boven. Ik ben op afstand door de woning gegaan en heb de klant gevraagd of zij een zwarte kast op de overloop had staan met aan de rechter kant een hanggedeelte. Het antwoord was JA! Ik zag in de kast een man zitten die nauwelijks open stond voor communicatie.

Ik heb in gedachten het meisje op de trap gezet zodat ze kon zien wat ik deed. Nu wilde de man wel praten en vond dat er bepaalde dingen in dit huishouden verbeterd konden worden. Hij gaf tips over hoe dat zou moeten gaan. Nadat de man zijn betoog had gehouden heb ik hem liefdevol uit het huis laten verdwijnen.

Aangezien ik dit op afstand heb gedaan en het meisje er niet feitelijk bij was en van dit alles dus niks had meegekregen, zou er dus niks veranderd moeten zijn . Het resultaat was echter dat het meisje na 10 jaar weer alleen naar boven durfde. Ook de moeder had veel aan de tips van de man en het gezin leeft nu in betere harmonie…precies zoals de man had gezegd.

Ik weet het klinkt ongeloofwaardig. Geloof me deze dingen kunnen echt!
Ik verwijs u graag naar de ervaringen die klanten hier hebben gehad om die eens door te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *