Reading

Bij een reading kunt u foto’s meenemen van mensen die u dierbaar zijn (dit kunnen zowel mensen zijn die leven als die overleden zijn). Ik ga u dan vertellen wat ik hoor, zie en voel bij deze personen.

Mocht u meer over uzelf of iemand anders willen weten, maar de stap om te komen durft u nog niet aan? Dan is er ook nog de mogelijkheid om uw foto’s te mailen of appen. U krijgt dan mijn bevindingen per mail weer terug. Velen zijn u al voorgegaan en lezen later nog eens door wat ik geschreven heb. U zult merken dat dingen nu of later altijd op zijn plek vallen.

Deze methode is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld een beter inzicht in uw kind te krijgen. Ik kan voelen hoe een kind zich voelt en kan dit duidelijk aan u verwoorden zodat u daar weer mee verder kunt.

7 thoughts on “Reading

 1. Ik heb een behandeling gehad en er kwamen zaken aan het licht waar ik van stond te kijken. Vragen die ik al 60 jaar had en waar zo maar ineens een antwoord op kwam. Geweldig!!

 2. Renate heeft op afstand dus per foto onze adoptiedochters behandeld. Beide kinderen zijn erg druk en driftig in gedrag en met name het slapen gaf veel problemen. Renate kon zonder de kinderen te hebben gezien haarfijn vertellen wat er was gebeurd in het verleden (ook medische zaken) en waarom de kinderen niet wilden slapen. Het meest bijzondere was dat 1 van mijn dochters de ochtend na de behandeling (waarvan ze overigens niets af wist) zei dat ze zo heerlijk geslapen had en gedroomd had over hartjes die overal zweefden. Renate had die avond ervoor tegen mij verteld dat ze iets met hartjes had gedaan bij ons meisje. Heel bijzonder. De kinderen slapen sindsdien aan 1 stuk door.
  Verder stond ik er nogal sceptisch tegenover maar het leuke is dat Renate zelf ook heel eerlijk zegt dat ze niet weet hoe het kan maar dat het haar gewoon overkomt en dat kun je aan alles merken. Ik kom binnenkort terug voor mijn rug. Hopende op dezelfde uitwerking dan bij de kinderen.

 3. Ik ben een paar maanden geleden bij Renate geweest. Geweldige ervaring! Heel warm welkom, voelde me gelijk op mijn gemak, mooie sfeervolle ruimte. Hele bijzondere Readings gehad… Vond het zo gaaf! En ook nog een fijn advies, waar ik echt wat aan heb gehad en nu nog steeds heb. Ben Renate heel dankbaar voor deze bijzondere ervaring.

 4. ik ben op 27 november 2015 bij Renate geweest, voor zowel een reading als een healing en beide hebben mij zowel geestelijk als lichamelijk geholpen! Mijn moeder is afgelopen juni overleden na een lang ziekte bed, ik heb met haar mogen spreken via Renate en onopgeloste zaken’ tussen mijn moeder en mij verholpen, waardoor ik haar kon loslaten en laten gaan waar zij naar toe moest. Ik ben zeer nuchter in deze dingen, maar Renate kon mij dingen vertellen die niemand wist, ook tijdens de healing zijn mijn banen in het lijf helemaal open gezet waardoor ik meer energie heb, en daar was ik echt aan toe. Door alle omstandigheden nam ik elke avond valeriaan, dit al zo’n 2,5 jaar, elke avond! Vanaf die dag niet meer nodig gehad!!!!!Renate geeft jou wat je op dat moment nodig hebt, je gaat met een beter gevoel, sterkere geest en lichaam weg, dan dat ik binnen kwam! Renate nogmaals BEDANKT!

 5. Lieve Renate, ik heb voor de tweede keer mogen ervaren hoe fijn het is als je het zelf even niet meer weet , dat Renate met haar gave en adviezen ons handvaten kan geven zodat we hopelijk gauw weer op de goede weg zitten.
  Lieve Renate Dankjewel voor je luisterend oor en lieve woorden . je bent een topper!!

 6. Voor mijn verjaardag, van een lieve vriendin, een reading door Renate cadeau gekregen. Vorige week ben ik bij Renate geweest, ik stond er helemaal blanco in, zonder al te veel verwachtingen. Gelijk al bij binnenkomst kon Renate mij vertellen dat mijn vader die in 1996 overleden is, er al was met de boodschap dat “het uitgepraat moet worden”. In het gezin waar ik opgegroeid ben, werd er niet gepraat over emotie’s. Na het overlijden van mijn vader heb ik zoooo vaak gedacht: “lieve pa, ik had nog zo graag van alles met je willen bespreken en vooral ook willen zeggen hoeveel ik van je houd”. Heel bijzonder!
  Ook kon Renate mij dingen over mijzelf maar ook over mijn moeder, mijn broer en mijn zus vertellen. Ze wist “niets”van mij maar ze weet zonder dat ik het verteld heb “heel veel” van mij. Eng? NEE! Bijzonder? Zeker weten.
  Dank je wel Renate voor deze bijzondere ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *