Reading

Bij een reading kunt u foto’s meenemen van mensen die u dierbaar zijn (dit kunnen zowel mensen zijn die leven als die overleden zijn). Ik ga u dan vertellen wat ik hoor, zie en voel bij deze personen.

Mocht u meer over uzelf of iemand anders willen weten, maar de stap om te komen durft u nog niet aan? Dan is er ook nog de mogelijkheid om uw foto’s te mailen of appen. U krijgt dan mijn bevindingen per mail weer terug. Velen zijn u al voorgegaan en lezen later nog eens door wat ik geschreven heb. U zult merken dat dingen nu of later altijd op zijn plek vallen.

Deze methode is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld een beter inzicht in uw kind te krijgen. Ik kan voelen hoe een kind zich voelt en kan dit duidelijk aan u verwoorden zodat u daar weer mee verder kunt.

10 thoughts on “Reading

 1. Ik heb een behandeling gehad en er kwamen zaken aan het licht waar ik van stond te kijken. Vragen die ik al 60 jaar had en waar zo maar ineens een antwoord op kwam. Geweldig!!

 2. Renate heeft op afstand dus per foto onze adoptiedochters behandeld. Beide kinderen zijn erg druk en driftig in gedrag en met name het slapen gaf veel problemen. Renate kon zonder de kinderen te hebben gezien haarfijn vertellen wat er was gebeurd in het verleden (ook medische zaken) en waarom de kinderen niet wilden slapen. Het meest bijzondere was dat 1 van mijn dochters de ochtend na de behandeling (waarvan ze overigens niets af wist) zei dat ze zo heerlijk geslapen had en gedroomd had over hartjes die overal zweefden. Renate had die avond ervoor tegen mij verteld dat ze iets met hartjes had gedaan bij ons meisje. Heel bijzonder. De kinderen slapen sindsdien aan 1 stuk door.
  Verder stond ik er nogal sceptisch tegenover maar het leuke is dat Renate zelf ook heel eerlijk zegt dat ze niet weet hoe het kan maar dat het haar gewoon overkomt en dat kun je aan alles merken. Ik kom binnenkort terug voor mijn rug. Hopende op dezelfde uitwerking dan bij de kinderen.

 3. Ik ben een paar maanden geleden bij Renate geweest. Geweldige ervaring! Heel warm welkom, voelde me gelijk op mijn gemak, mooie sfeervolle ruimte. Hele bijzondere Readings gehad… Vond het zo gaaf! En ook nog een fijn advies, waar ik echt wat aan heb gehad en nu nog steeds heb. Ben Renate heel dankbaar voor deze bijzondere ervaring.

 4. ik ben op 27 november 2015 bij Renate geweest, voor zowel een reading als een healing en beide hebben mij zowel geestelijk als lichamelijk geholpen! Mijn moeder is afgelopen juni overleden na een lang ziekte bed, ik heb met haar mogen spreken via Renate en onopgeloste zaken’ tussen mijn moeder en mij verholpen, waardoor ik haar kon loslaten en laten gaan waar zij naar toe moest. Ik ben zeer nuchter in deze dingen, maar Renate kon mij dingen vertellen die niemand wist, ook tijdens de healing zijn mijn banen in het lijf helemaal open gezet waardoor ik meer energie heb, en daar was ik echt aan toe. Door alle omstandigheden nam ik elke avond valeriaan, dit al zo’n 2,5 jaar, elke avond! Vanaf die dag niet meer nodig gehad!!!!!Renate geeft jou wat je op dat moment nodig hebt, je gaat met een beter gevoel, sterkere geest en lichaam weg, dan dat ik binnen kwam! Renate nogmaals BEDANKT!

 5. Lieve Renate, ik heb voor de tweede keer mogen ervaren hoe fijn het is als je het zelf even niet meer weet , dat Renate met haar gave en adviezen ons handvaten kan geven zodat we hopelijk gauw weer op de goede weg zitten.
  Lieve Renate Dankjewel voor je luisterend oor en lieve woorden . je bent een topper!!

 6. Voor mijn verjaardag, van een lieve vriendin, een reading door Renate cadeau gekregen. Vorige week ben ik bij Renate geweest, ik stond er helemaal blanco in, zonder al te veel verwachtingen. Gelijk al bij binnenkomst kon Renate mij vertellen dat mijn vader die in 1996 overleden is, er al was met de boodschap dat “het uitgepraat moet worden”. In het gezin waar ik opgegroeid ben, werd er niet gepraat over emotie’s. Na het overlijden van mijn vader heb ik zoooo vaak gedacht: “lieve pa, ik had nog zo graag van alles met je willen bespreken en vooral ook willen zeggen hoeveel ik van je houd”. Heel bijzonder!
  Ook kon Renate mij dingen over mijzelf maar ook over mijn moeder, mijn broer en mijn zus vertellen. Ze wist “niets”van mij maar ze weet zonder dat ik het verteld heb “heel veel” van mij. Eng? NEE! Bijzonder? Zeker weten.
  Dank je wel Renate voor deze bijzondere ervaring.

 7. Reading and healing bij Renate gehad.
  Nadat ze over haar zelf wat had verteld ging het gesprek zo over in de reading en Healing.
  Ze kon mij dingen vertellen die ik nog kenbaar had gemaakt aan anderen.
  Ook uit mijn verleden vertelde ze dingen die mij heel herkenbaar voorkwamen.
  Ze heeft er ook voor gezorgd dat ik op een aantal vragen een antwoord kreeg.
  In het gesprek ging het over mijn vader. Tijdens dit gedeelte begon ik te trillen kreeg ik emoties en vernam ik tintelingen in mijn hele lichaam.
  Tijdens de sessie kreeg ik hoofdpijn en voelde mij misselijk.
  Ze gaf het advies om veel water te drinken om het afval uit mijn lichaam te verwijderen dit heb ik gedaan in de avond begon alles langzaam beter te worden.
  Renate bedankt dat je mij hebt geholpen bij andere problemen/vragen zal ik zeker weer bij je komen

 8. Na het onverwachts overlijden van mijn vriend ben ik bij Renate terecht gekomen. De hele ervaring met een medium was voor mij nieuw. Zonder al te veel verwachtingen maakte ik een afspraak met Renate. Wel vond ik het erg spannend… Toen ik bij Renate binnenliep viel dat meteen weg en voelde ik me meteen op mijn gemak. Renate is een super nuchtere, vriendelijke vrouw. Ik was verwonderd. Binnen 10 minuten wist Renate mij / mijn vriend al dingen te vertellen die niemand zou kunnen weten? ze kon het zelfs beter verwoorden dan ik dat zelf zou kunnen. Het voelde alsof ik vanuit Renate precies de handvaten kreeg die ik op dat moment nodig had om verder te kunnen. Hierin heb ik contact met mijn vriend mogen ervaren, maar het mooie aan het gesprek was dat Renate mij centraal stelde. Het was een hele bijzondere ervaring, waarin Renate echt de tijd voor mij nam. Door deze positieve ervaring heb ik afgelopen maand weer contact met Renate opgenomen en weer een reading/gesprek gehad; wederom een goede keuze!

  Renate ontzettend bedankt, liefs Mirthe

 9. Afgelopen woensdag een Reading bij Renate gehad. Ze is een hele nuchtere, vriendelijke vrouw. Na binnenkomst stelt ze je al snel op je gemak. Van haar kant een korte uitleg hoe ze achter haar gave kwam en er vervolgens mee aan het werk is gegaan.
  Mijn moeder is in nov 2020 overleden en ze wilde op een vraag van mij nog wat zeggen. Dit lukte helaas niet meer. Mijn vraag aan Renate was wat mijn moeder nog heeft willen zeggen. Via de foto van mijn moeder kreeg ik antwoord op mijn vraag. Ze beschreef mijn moeder en haar ziekte. Mijn moeder gaf via Renate door aan mij waar mijn vader mee “ worstelt”. En dat we, als kinderen, hem daarmee moeten helpen. Ze gaf ook via Renate door dat 1 van haar 9 kleinkinderen het heel moeilijk heeft. Renate kon aangeven hoe dit kleinkind zich voelde, dat hij hulp moet zoeken, en in welke richting hij werk kan gaan zoeken. Ook gaf ze door wat hij het liefst zou doen ( muziek en dans). Dit kon ik niet plaatsen. Na bovenstaande met mijn schoonzus besproken te hebben kon zij mij uitleggen met voorbeelden dat dit helemaal klopte.
  Aan het eind van de sessie had ik nog een vraag mbt tot mijn werk. Wat ze vertelde klopt met wat ik ervaar en kreeg ik nog een advies.
  Het was een hele bijzondere Reading waarin ik antwoord kreeg en een doorgeefluik mocht zijn voor andere dierbare mensen om mij heen.
  Ik zou zeker nogmaals een afspraak maken indien nodig bij vraag, niet goed in mijn vel zitten etc.
  Renate, nogmaals mijn dank,
  Hartelijke groet: Marjo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *