Reiki

Reiki is een zeer relaxte vorm van healing. U gaat heerlijk liggen en laar door mijn handen de energie zijn werk doen. De energie zoekt de plekken op die hulp kunnen gebruiken. Het laat de energie weer stromen en laadt uw accu weer op.

Ook heb ik een cursus Quantum Touch gevolgd een soort Turbo-Reiki. Het is een behandeling die het lichaam als het ware reset. Voor een groot deel van de behandeling moet u dan ook staan of zitten en niet liggen zoals bij Reiki en Trancehealing. Uw lichaam gaat draaien en u krijgt een lichte neiging om voor- of achterover te vallen. Uiteraard begeleid ik dit, er kan u niets gebeuren.

Zelf heb ik QT mogen ontvangen en het is een aparte en zeer effectieve manier om uw lichaam te resetten. Het is zeer geschikt voor mensen die hun lichaam veel belasten en daardoor klachten krijgen. QT wordt gezien als de APK voor het lichaam.

Er zijn gevallen bekend dat mensen (inclusief mijzelf) geen steunzolen meer nodig hebben omdat hun lichaam niet meer in onbalans is. Ook bochels kunnen verminderen. Voor rugklachten is het ook een geweldige oplossing, al gaat dit wel gepaard met 2 dagen spierpijn na de behandeling. Dit is omdat het lichaam zich reset en bepaalde spieren ineens weer aan het werk moeten die voorheen in ruststand stonden.

Healing

Healing combineert Reiki en Quantum Touch. Lees er hier meer over!

One thought on “Reiki

  1. Ik heb bij Renate een reiki en een quantum touch behandeling gehad. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten en liet het op me afkomen. Renate stelt je gerust en verteld de dingen die ze voelt ook heel duidelijk. Alles wat ze me die avond vertelde klopte ook. Het was een hele fijne behandeling waar ik nog vaak op terug kijk. Na die tijd heb ik geen last meer van mijn schouder en was ik een stuk rustiger. Bepaalde dingen vielen ook echt op zn plek. Heb na de behandeling veel water gedronken. En merkte dat mijn lichaam zich aan het reinigen was. Zo vaak naar toilet. Ik raad Renate echt aan. Super vrouw. En ze geeft fijne behandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *